Schilderwerk buiten

Vakman schilderwerken

Op zoek naar een buitenschilder voor het schilderen van uw kozijnen, deuren, muren en/of dakkapel? Kloosterman schilderwerken is de specialist in buiten schilderwerk in de regio Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Kampen, Zwolle, Heerde, Oldebroek en Elspeet. Wij werken voor particulieren en ondernemers van nieuwbouw tot monumentale panden.

Het buitenschilderwerk heeft te maken met verschillende weersomstandigheden zoals zon, regen en wind. Het is daarom belangrijk dat u het buitenschilderwerk goed onderhoudt. Dit verlengt de levensduur van uw houten kozijnen en deuren het voorkomt veelal vervelende en onverwachte. Daarnaast zorgt nieuw schilderwerk voor een fraai aangezicht van uw woning of kantoorpand. Wij werken veilig met nieuwste technieken voor een optimaal en duurzaam resultaat.

Wilt u een offerte ontvangen of meer informatie? Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 06 – 41 89 29 91 | 06 – 39 11 16 86.
Direct contact

Direct contact