“B Kloosterman Schilderwerken – Schilderwerk met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Bel voor meer informatie  …”

Over ons

Wie zijn wij?

Kloosterman Schilderwerken is een jong bedrijf met focus op passie, vakmanschap en kwaliteit. Na ervaring te hebben opgedaan bij verschillende schildersbedrijven zijn wij in 2013 gestart met Kloosterman Schilderwerken. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, behangwerk, glaszetten en wandafwerking. Hierbij ontzorgen wij particulieren en ondernemers in de regio Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Kampen, Zwolle, Heerde, Oldebroek en Nunspeet.

De doelstelling van Kloosterman Schilderwerken is om samen met de klant een eindproduct af te leveren waar iedereen zeer tevreden over is en lange tijd van kan genieten. Wij investeren graag, samen met u, in duurzaam schilderwerk zodat uw woning of kantoorpand ook op de lange termijn een visitekaartje blijft waarmee u voor de dag durft te komen.

Bent u op zoek naar een schilder voor een schilderklus in Genemuiden en omgeving en gaat u voor ambacht, kwaliteit en duurzaamheid dan bent u bij Kloosterman Schilderwerken bij het juiste adres.

Direct contact